Fout
  • JFTP::write: Bad response

Sportmassage

Voor sporters en niet- sporters
Sportmassage Rex Schomaker richt zich op sporters en niet-sporters die bijvoorbeeld pijnklachten, gevoelens van stress en/of bewegingsbeperkingen hebben. 

We bewegen de hele dag door: tijdens sporten, op het werk of in het huishouden. Meestal gaat dat goed, maar soms bewegen we ineens te veel, te intensief of maken we een verkeerde beweging. Dan kan er spierpijn ontstaan of is er sprake een blessure. Sportmassage kan u in vrijwel al deze gevallen van uw klachten afhelpen.

Er kunnen, naast massage, trainingsadviezen en oefeningen op maat worden gegeven, zodat u actief kan (mee)werken aan het voorkomen van blessures of zijn of haar eigen herstel.  

Prestatieverbetering
Spieren worden door massage op de spanning (hoog of laag) gebracht, die nodig is om een optimale prestatie te leveren.
Ideaal voor sporters die hun grenzen willen verleggen en hun persoonlijke prestaties willen verbeteren. 
Als bijvoorbeeld een marathonloper aangeeft zijn persoonlijke tijd met een aantal minuten te willen verbeteren, krijgt hij daarvoor een speciaal op hem afgestemde behandeling. Een roeister die meer kracht wil ontwikkelen, krijgt trainingsadviezen en de massage die aan het doel is aangepast. Zo wordt er voor elke sporter een persoonlijke behandeling samengesteld.

Herstel
Na het sporten zitten de spieren vol afvalstoffen die verwijderd moeten worden. Massage helpt om het lichaam te ontspannen en de spieren sneller te laten herstellen.

Onderhouden
En als er even gestopt wordt met sporten, tijdens een blessure of een vakantie, is sportmassage noodzakelijk om de spieren in conditie te houden.


 

 

 

 

 

 

 

 
Contactgegevens

   Rex Schomaker

   Rotterdamseweg 170

   2628 AR Delft

   015-2566183

   06-46385145

    e-mail: rschomaker@post.com

Inloggen